Proč chodit na dentální hygienu právě k nám?

Pravidelná návštěva dentální hygieny je v současnosti ve všech vyspělých zemích považována za nutnost a patří k běžnému životnímu stylu.

ilustrační obrázek

Pravidelná návštěva dentální hygieny je v současnosti ve všech vyspělých zemích považována za nutnost a patří k běžnému životnímu stylu. Její význam a benefity, které s sebou přináší jsou neoddiskutovatelné.

Dokonalá očista naší dutiny ústní je sice v domácím prostředí technicky možná, ale ruku na srdce, jen málo kdo z nás toto dokáže do posledního bodu splnit. Z tohoto důvodu se nám po uplynutí určité doby vytvoří zubní kámen či pigmentace. Ty následně slouží jako místa s rezervoárem bakterií ovlivňujících naše zdraví. Podílí se na vzniku zubního kazu, onemocnění dásní a nejen to. Bakterie pocházející z dutiny ústní mají neblahý vliv na srdce a ledviny. Dokonce mohou způsobovat i potraty. Obecným cílem pravidelné návštěvy dentální hygieny na klinice Dolident je hlídat vznik zubního kamene či pigmentací. Ty případně očistit a upravit “kvalitu” našeho domácího čištění celé dutiny ústní. Tím výše zmiňovaným chorobám účinně předcházet. To platí pro všechny věkové skupiny našich vážených klientů.

Vybavení pracoviště dentální hygieny Dolident

Pracoviště dentální hygieny naší kliniky je vybaveno operačními mikroskopy renomované značky Carl Zeiss či Zumax s přímým přenosem na velkoplošnou obrazovku, jenž je v ČR raritou. Jeho význam je jednoduchý. Dokonalá očista dutiny ústní není bez adekvátního zvětšení možná.

I přes maximální kvalitu péče je cena standardní návštěvy dentální hygieny pro klienty zubní kliniky Dolident 1200Kč, vstupní návštěva 1500Kč. Touto cenou bychom rádi podpořili osvětu kvalitní dentální hygieny.

Kompletní ceník naleznete ZDE.

Kam a za jakou cenu chodíte na dentální hygienu vy? A je na tomto pracovišti dentální hygiena prováděna pod operačním mikroskopem?

Váš DOLI:DENT

 

Kontakt

Dolident s.r.o.

Ampérova 649
463 12 Liberec
Česká republika

Tel.: +420 733 734 794
E–mail: info@dolident.cz

Office Manager

E–mail: office@dolident.cz

Přijímáme platební karty

Neověřujeme hodnocení našich pacientů, která zvěřejňujeme na webu (§ 5a odst. 5 zákona o ochraně spotřebitele).
 

Ordinační hodiny

Po 7:30 15:00
Út 7:30 15:00
St 7:30 15:00
Čt 7:30 15:00
7:30 15:00

 

Najdete nás na