Váš osobní BrushBox

Díky BrushBoxu vás nedostatatečná zásoba nástrojů pro zubní hygienu nepotká.

ilustrační obrázek

Spěchali jste ráno do práce, ale pastu nelze vymáčknout a nová doma není? Máte již opotřebovaný zubní kartáček a nový jste si včera zapomněli koupit? Ústní vody již také moc nezbývá a zrovna skončila akce v supermarketu, kde jste ji minule kupovali? Za rozumnou cenu ji ale mají na druhé straně města, kam se Vám ale nechce, protože by cesta trvala přes 20 minut autem? A to nepočítáte čas strávený čekáním u pokladny, kde je zrovna fronta až k regálům.

Nevadí! Náš tým pro vás dělá maximum. V případě zájmu vám na preventivní prohlídce připravíme balíček s názvem BrushBox. Všechny prostředky dentální hygieny za výhodné ceny na půl roku – tedy do další preventivní prohlídky – zubní kartáčky, zubní pasty, mezizubní kartáčky, dentální nit, ústní vody či jiné.

Každá zubní pasta nebo ústní voda má své specifické složení a tím pádem i specifické účinky. Proto je vhodné střídat jednotlivé druhy od různých výrobců či značek. V rámci výhodného balíčku BrushBox od nás dostanete přesný a odzkoušený rozpis jejich použití s maximálním možným spektrem účinku.

BrushBox je tím správným řešením. Ušetří peníze i čas.

Váš DOLI:DENT

 

 

Kontakt

Dolident s.r.o.

Ampérova 649
463 12 Liberec
Česká republika

Tel.: +420 733 734 794
E–mail: info@dolident.cz

Office Manager

E–mail: office@dolident.cz

Přijímáme platební karty

Neověřujeme hodnocení našich pacientů, která zvěřejňujeme na webu (§ 5a odst. 5 zákona o ochraně spotřebitele).
 

Ordinační hodiny

Po 7:30 15:00
Út 7:30 15:00
St 7:30 15:00
Čt 7:30 15:00
7:30 15:00

 

Najdete nás na